Old 17th November 2007, 08:59   #1
tizzy123
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 34
problem with the cover art

well in are you expearned album there 2 cover arts
to chose
and i chouse the yallow one but it dont change and stays with the black one it wont display the us one and only the uk will diplayed



so how can i fixed this?
Attached Images
File Type: jpg clip_3.jpg (53.3 KB, 166 views)
tizzy123 is offline   Reply With Quote
Old 17th November 2007, 10:31   #2
J_Darnley
Forum King
 
J_Darnley's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Belgium, Europe
Posts: 3,626
Send a message via ICQ to J_Darnley
Does the file have the UK cover embedded into it? Embedded covers will be shown before any saved into the file's folder. Look at the View File Info dialogue and look at where the covers it is showing come from.

Winamp ATF ReferenceMy cPro timer widgetMy port of AVS
Do NOT email me with general tech support questions.
J_Darnley is offline   Reply With Quote
Old 22nd November 2007, 09:04   #3
tizzy123
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 34
the black theme cover art id deleted and doesn't appear on searching

so i does it still appear in the "get album art"?

and how can i check if the file embedded?

what should i d0 2 fix the prob?
tizzy123 is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump