Prev Previous Post   Next Post Next
Old 6th October 2016, 16:15   #1
error-404
Junior Member
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 3
Stream Url doesn't work most of the time

I have setup winamp 5.666 with Shoutcast DSP 2.3.5. and set the port on my router also to 8000 (and rebooted it to be sure).

When I try to test a song, everything looks like it works i.e. it connects on output 1 and sends the data as it shows in the status. On the Shoutcast stats page it even show what song is playing.

The problem is when I click on the link given, I rarely get it to work. I have managed 3 or 4 times to hear the test track but if I close everything down and start it up again then click on the same link but it just it just hangs trying to loadto the page or sometimes says file not found.

I restart everything and clear the browser and the Shoutcast one too but I don't get why it mostly won't work and then suddenly it does untill I restart it again.

Also, the given link also ends up with messed up formatting when put in the browser. It is supposed to say http://listen.shoutcast.com/error-404 but it turns into http://streaming.shoutcast.com/Error...2cen%3bq%3d0.3 instead (but it has worked using this wierd link on the occasions that it did play).

Can anyone help narrow down what is causing the problems?
error-404 is offline   Reply With Quote
 
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump