Old 14th June 2002, 00:24   #1
ATWA
Junior Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 3
songs skipping, 2-10 seconds forward.

hello, just had this computer custom made, bought all the parts seperately, had a computer customs store build it.

specs:

soyo motherboard kt266a amd socket-a based
amd 1900 xp processor
512 mb ddr pc2100 ram
80gig maxtor hard drive
sound blaster audigy gamer
...

can give more info on specs if needed.

problem: i'll be listening to a song, and all of a sudden, the song skips forward in length anywhere from 2-10 seconds. it's annoying, and i'd like to know a fix.

i've downloaded the latest drivers for every piece of hardware on my computer.
ATWA is offline   Reply With Quote
Old 14th June 2002, 04:15   #2
Sawg
Guest
 
Posts: n/a
Did you try this first: TSGH > SB Audigy issues
  Reply With Quote
Old 14th June 2002, 19:41   #3
ATWA
Junior Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 3
yep.
ATWA is offline   Reply With Quote
Old 14th June 2002, 20:00   #4
peter
ist death
 
peter's Avatar
 
Join Date: May 2000
Posts: 3,704
use kX drivers: www.kxproject.com instead of creative's junk.
peter is offline   Reply With Quote
Old 14th June 2002, 20:53   #5
ATWA
Junior Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 3
i'd like to know what's causing the problem first...
ATWA is offline   Reply With Quote
Old 14th June 2002, 20:59   #6
peter
ist death
 
peter's Avatar
 
Join Date: May 2000
Posts: 3,704
audigy drivers are, it's a well known problem and creative doesn't appear to be doing anything to fix it.
peter is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump