Old 14th May 2005, 02:44   #1
tura910
Junior Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 2
It's Broken!

Wimamp crashes everytime I try to start it! It isn't able to open up at all. I thought downloading the upgrade would fix it, but it didn't. I can listen to music through windows media player, but sounds on my computer and webpages won't play. Could this have something to do with it?
tura910 is offline   Reply With Quote
Old 14th May 2005, 02:56   #2
tura910
Junior Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 2
Okay, so I uninstalled and reinstalled.. That made it so it doesn't crash anymore.. but it won't make any sound just like the rest of my computer, with the exception of windows media player. Maybe I lost a driver?
tura910 is offline   Reply With Quote
Old 14th May 2005, 07:44   #3
siebe83
Forum King
 
siebe83's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 9,222
Which Winamp version are you using now?

Try a clean install of Winamp 5.08e for now, or wait till 5.091 comes out (that version fixes some 5.09 issues).

Then apply the DirectSound output tweaks.

No luck? Please provide system specs.

Good Winamp plugins by Joonas, DrO and shaneh.
If you're bored go here or, if the boredom is more serious, here.
siebe83 is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump