Old 14th May 2005, 16:59   #1
tgrey
Junior Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 3
Now Playing not working

I'm using V 5.09 and when I click on the Now Playing tab I get an error message that reads "your current security settings prohibit running ActiveX on this page. As a result the page may be displayed correctly." What can I do to fix this so I can use the Now Playing feature when listening to tunes.
tgrey is offline   Reply With Quote
Old 14th May 2005, 17:02   #2
jmatthews112
Major Dude
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 1,661
Send a message via AIM to jmatthews112 Send a message via Yahoo to jmatthews112
You'll need to modify your IE security settings (Tools, Internet Options, Security) to allow for the download of ActiveX. Either restore your default zones or create a custom zone that ALLOWs for ActiveX.
jmatthews112 is offline   Reply With Quote
Old 14th May 2005, 17:11   #3
siebe83
Forum King
 
siebe83's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 9,222
Either that, or it may be a result of a bug in 5.09:
Quote:
-Now Playing broken
http://forums.winamp.com/showthread....did=156839#509

That bug is already fixed for 5.091 (to be released soon).

Good Winamp plugins by Joonas, DrO and shaneh.
If you're bored go here or, if the boredom is more serious, here.
siebe83 is offline   Reply With Quote
Old 14th May 2005, 17:14   #4
tgrey
Junior Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 3
I'm also using Win 98SE I changed all the security settings that said something about ActiveX to enable but it still doesn't work.
tgrey is offline   Reply With Quote
Old 14th May 2005, 17:16   #5
tgrey
Junior Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 3
I'll go with Siebe83s response till 5.091 comes out.
Thanks
tgrey is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump