Old 12th May 2005, 14:54   #1
Soulbait
Junior Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 2
Winamp 5.09 Hates me

So I installed 5.09 and then went back to listening to my music....

Internet Radio REALLY choppy....
MP3's would actually slow down when computer had something to think about..

So I'm like ok I'll uninstall and go back to 5.08 which I had on there before and all was happy...

It's still choppy Internet radio and mp3's slow down...sounds kind of funny.

I followed the clean install procedures, and all the out_ds procedures to no avail....

any other suggestions?
Soulbait is offline   Reply With Quote
Old 12th May 2005, 15:44   #2
JonnyMac
Moderator
 
JonnyMac's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Posts: 14,384
Have you tried closing Winamp, Windows and rebooting the computer?

No luck? Please provide system specs.

Please do not PM me for tech support. Any request for tech support through PM will be ignored.
Read the Stickies
---> | | | | <--- Knowledge is power
JonnyMac is offline   Reply With Quote
Old 13th May 2005, 17:06   #3
Soulbait
Junior Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 2
Asus A2000H Laptop
2.2Ghz P4
512mb Ram
SiS based chipset
Soulbait is offline   Reply With Quote
Old 13th May 2005, 20:06   #4
JonnyMac
Moderator
 
JonnyMac's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Posts: 14,384
Go to the computer provider's/manufacture's website and update the sound and video/display drivers for your computers' make and model.

Still no luck? Please attach a Hijack This log in your next reply. A download link and instructions for posting a HjT log are provided in the system specs link.
JonnyMac is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump