Old 13th May 2005, 17:18   #1
alkrasnov
Junior Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 2
AOL video stopping after some time! Help!!!

Hello, guys.
I have a problem here:
I'm running Windows XP Pro, winamp 5.09 pro full, no plugins other than the ones that come with it, fast internet DSL connection.
Each time I play AOL video, after some 40 seconds of playing the video, it just stops, rebuffers and restarts the video again, without me even managing to watch it till the end?
Why is that so and how can I fix it?
Thank you.
alkrasnov is offline   Reply With Quote
Old 13th May 2005, 21:20   #2
jmatthews112
Major Dude
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 1,661
Send a message via AIM to jmatthews112 Send a message via Yahoo to jmatthews112
Perhaps, although this may not be the case with AOL, there are too many users trying to access the stream at the same time. You might want to access the NSV settings and increase the buffer size. Hope this helps, jmat
jmatthews112 is offline   Reply With Quote
Old 14th May 2005, 05:55   #3
alkrasnov
Junior Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 2
Nope, doesn't help. I've put it in different setting and I've put it later at 9999 each, and it still doesn't work.
What else can I try?
alkrasnov is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump