Old 24th May 2006, 01:44   #1
gexgeb
Junior Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 2
problems with the "online sevices"

!! seens i've instaled the internet explorer 7 beta my winamp dosen't load anymore online sevices problem ! what should i do?
gexgeb is offline   Reply With Quote
Old 24th May 2006, 01:49   #2
drewbar
Sawg 2.0
Major Dude
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 5,916
Uninstall IE7. Beta software is not supported.
Post Winamp questions in the Winamp forums.

Count with us!
Jan 1st, 12AM (PST, GMT -8) 2010 - 282,246
drewbar is offline   Reply With Quote
Old 24th May 2006, 02:33   #3
hackerdork
Forum King
 
hackerdork's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Earth Circa sometime.
Posts: 3,297
typical problem. leading to 20 or more posts

Beta software.

posted wrong information in this thread, so I edited it.,

thanks drew


~ D

~ According to the ship's log we're down to our last 3000 vomit bags.It'll never be enough.
search the forums! don't PM me on how-to, or ask me to setup you system. you do it so you learn.
hackerdork is offline   Reply With Quote
Old 24th May 2006, 02:35   #4
drewbar
Sawg 2.0
Major Dude
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 5,916
This one has nothing to do with shoutcast.com. It has to do with IE7 is not supported

Count with us!
Jan 1st, 12AM (PST, GMT -8) 2010 - 282,246
drewbar is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump