Old 6th November 2003, 21:10   #1
shanechancey
Junior Member
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27
Skipping...not connecting...little help please.

Sorry for posting twice. I was not getting the answer I was hoping for. Once again...

Would you please listen to my station and let me know if it is streaming. I am getting a bunch of beeps and skips when I listen from another IP. I am not sure if it is coming from the ShoutCast or from the computer I am trying to listen from.

http://216.8.158.18:7000/listen.pls

thank you in advance.

PS... sometimes when I try to connect to the broadcast it hangs...
stating that it is connecting but doesn't. Although, when I am looking at the Shoutcast Server Monitor is states that I am connected. Hmmmm?

shanechancey
shanechancey is offline   Reply With Quote
Old 6th November 2003, 21:12   #2
LollipopLustKil
Insomniac
(Forum King)
 
LollipopLustKil's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Ohio
Posts: 3,033
Send a message via AIM to LollipopLustKil
Broken link.

Scotty Doesn't Know
LollipopLustKil is offline   Reply With Quote
Old 6th November 2003, 21:13   #3
shanechancey
Junior Member
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27
Try again
shanechancey is offline   Reply With Quote
Old 6th November 2003, 21:40   #4
LollipopLustKil
Insomniac
(Forum King)
 
LollipopLustKil's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Ohio
Posts: 3,033
Send a message via AIM to LollipopLustKil
Seems fine here. What connection are you on?

Scotty Doesn't Know
LollipopLustKil is offline   Reply With Quote
Old 6th November 2003, 22:10   #5
shanechancey
Junior Member
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27
Lowering the bitrate is all I needed to do.
thank you
shanechancey is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump