Old 17th January 2004, 18:46   #1
djgizmo69
Junior Member
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 8
Send a message via AIM to djgizmo69 Send a message via Yahoo to djgizmo69
Testing bombs out my router

I have the latest shoutcast server running, lastest dsp plugin, and winamp 5.

Whenever a I attempt to listen to my station,(via realplayer or any other mp3 player, I'm trying to test it on a different player since its broadcasting via winamp) my router gets 'messed' for about 2-3 minutes and I loose connectivity. I know that its the router because if I do a power cycle on the router connectvity is back up right away.

Is this cause some kind of loopback error with my router?

I'm using a linksys router...
I'm just trying to do this for a small hobby for myself and group of friends.

Any suggestions?

Also, I looked all around the forums, I couldn't find an answer for this question... Can you connect to the same server, with multiple outputs with the winamp dsp? I attempted to do this and it connected the 1st output fine, but would not connect the second output. My goal with that is I'm trying to stream multiple bit rates, (IE 96k and 64k) at the same time... Is it possible?
djgizmo69 is offline   Reply With Quote
Old 18th January 2004, 19:12   #2
FesterHead
Alumni
 
FesterHead's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Maui, Hawaii
Posts: 14,108
The DNAS accepts one source connection at a time.

Check out the Sticky post titled:
SHOUTcast: Important Info & Answers to FAQs. READ ME!

Scroll down a bit and look for the section titled:
How to Setup a Live Audio Stream -> Multi-bitrate Streams

FesterHead is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump