Old 30th August 2006, 20:29   #1
djmx2006
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 3
Gettin a station on winamps site listings

How do i get a shoutcast station to appear on the winamp radio stations listings???
djmx2006 is offline   Reply With Quote
Old 30th August 2006, 20:30   #2
Sawg
Forum King
 
Join Date: Jun 2000
Location: Phoenix, AZ
Posts: 7,456
Send a message via ICQ to Sawg Send a message via AIM to Sawg Send a message via Yahoo to Sawg
Any SHOUTcast stream that is configured properly and set to public will be listed in the Winamp listing.

| Brought to you by ^V ^C | The one... the original... no seriously!
Sawg is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump