Old 1st April 2014, 21:30   #1
muckster
Senior Member
 
Join Date: Mar 2004
Location: New York
Posts: 124
SD Card not showing in ML

Hey -- this must be really obvious because i can't find an answer anywhere...

When I plug an SD card in, it used to show up in the ML so I could manage it.

That doesn't happen anymore. I have no idea why, but it's not showing up.

How can I make winamp recognize it?

thanks!
muckster is offline   Reply With Quote
Old 1st April 2014, 22:54   #2
Aminifu
Forum King
 
Aminifu's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Phoenix, AZ
Posts: 4,766
Hi,

Maybe the necessary components are not installed or the card got blacklisted somehow. You can use the Info Tool (link below) to make an extended report of your configuration that you can attach to a post.

http://forums.winamp.com/showthread.php?t=328932

Or (if you are sure your configuration is ok) use the configuration dialog for the USB Device portables plug-in to connect the drive letter for the card.

Winamp Pro v5.666.3516 fully-patched - Quinto Black CT v3.1 skin
Windows 10 Home 64-bit v20H2 desktop - Logitech Z906 5.1 speaker system
Aminifu is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Tags
medialibrary, sd card

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump