Old 16th August 2013, 04:24   #1
Leon Martinsen
Junior Member
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 2
Upgrade to Winamp Pro

When upgradet to Winamp Pro The "pro" is not displayed in widget and in "winamp locked"
Why is that ?

Where is the version number displayed ?


Best regards

Leon Martinsen
Denmark
Leon Martinsen is offline   Reply With Quote
Old 16th August 2013, 05:01   #2
Leon Martinsen
Junior Member
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 2
Sorry forgot this

My phone is HTC ONE whith Android 4.1.2

I installed Winamp free from Google play and thereafter i installed Winamp pro from Google play

Thank you
Leon martinsen
Leon Martinsen is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Bug Reports

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump