Old 19th October 2006, 20:53   #1
fightshatner
Junior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 2
Radio Station Tracks

Hello All.

Can anyone tell me why one version of winamp on my laptop shows the tracks from radio stations I'm streaming but the version on my desktop doesnt??


Both settings appear the same.........


running same version of wamp as well (5.3)

Ta muchly
fightshatner is offline   Reply With Quote
Old 19th October 2006, 21:18   #2
Sawg
Forum King
 
Join Date: Jun 2000
Location: Phoenix, AZ
Posts: 7,456
Send a message via ICQ to Sawg Send a message via AIM to Sawg Send a message via Yahoo to Sawg
Did you install some third-party MP3 decoder, like MP3Pro? As that doesn't support title streaming.

Otherwise, make sure
Prefs (Ctrl+P) > Input > double-click Nullsoft MPEG Audio Decoder > Streaming tab > 'Include stream name in title'
is checked.

| Brought to you by ^V ^C | The one... the original... no seriously!
Sawg is offline   Reply With Quote
Old 19th October 2006, 21:49   #3
fightshatner
Junior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 2
Quote:
Originally posted by Sawg
Did you install some third-party MP3 decoder, like MP3Pro? As that doesn't support title streaming.

Otherwise, make sure
Prefs (Ctrl+P) > Input > double-click Nullsoft MPEG Audio Decoder > Streaming tab > 'Include stream name in title'
is checked.
MP3Pro it was. Not sure now why I had it on my system but nevermind.

Thanks for you help!
fightshatner is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump