Old 7th August 2007, 02:16   #1
leenman
Member
 
Join Date: Jan 2003
Location: Austin, TX, USA
Posts: 63
Album Cover Error #53

I have Album Cover for Winamp 2/5 v1.0 installed on Winamp 5.35.

It keeps returning the following error:

JPEG Error #53.

It does this on a specific album, not all of them. Any suggestions? I've tried to contact the developer, but the links in the plugin are broken.

Winamp 5.5
XP
leenman is offline   Reply With Quote
Old 7th August 2007, 02:23   #2
Sawg
Forum King
 
Join Date: Jun 2000
Location: Phoenix, AZ
Posts: 7,456
Send a message via ICQ to Sawg Send a message via AIM to Sawg Send a message via Yahoo to Sawg
Guessing the JPEG image for the album cover is corrupt. But for a third-party plugin contact the author for support.

| Brought to you by ^V ^C | The one... the original... no seriously!
Sawg is offline   Reply With Quote
Old 7th August 2007, 07:14   #3
flocksoft
Major Dude
 
flocksoft's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Italy
Posts: 695
http://forums.winamp.com/showthread....74#post2217474

workaround: download again the cover from another source
flocksoft is offline   Reply With Quote
Old 8th August 2007, 03:20   #4
leenman
Member
 
Join Date: Jan 2003
Location: Austin, TX, USA
Posts: 63
I don't know what it was, but I renamed the JPEG and then resaved it into the file. Seems to work now. Thanks for the suggestions.

Winamp 5.5
XP
leenman is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump