Old 10th March 2002, 09:46   #1
Saleen_GT
Junior Member
 
Join Date: Mar 2002
Location: hamiltion.ontario,canada
Posts: 46
Send a message via ICQ to Saleen_GT Send a message via AIM to Saleen_GT Send a message via Yahoo to Saleen_GT
Totaly Lost

OK here we go lol u's probley heard this before

I've downloaded this shoutcast-1-8-3-windows

I'm Running windows 98, 800mhz,, 265 ram,, 386k upload cable 2.5mb download but that don't matter,, a yamaha 750 sound card windows media player 6.4,, winamp vesrion I think 2.76 somthing like that lol

but need to be told in steps in waht to do (not a retared or anything)

but its the way I learn best my Icq number is 149217523

I've read all the do's and dont's

so whats to be configed and whats to be left alone yes I got a stedy IP use waht it to say my brodcase name and a bref dis on my tunes type that will be played the website i can do that an't a proble I've aslo read the help and it really and much help lol
Saleen_GT is offline   Reply With Quote
Old 10th March 2002, 22:07   #2
Saleen_GT
Junior Member
 
Join Date: Mar 2002
Location: hamiltion.ontario,canada
Posts: 46
Send a message via ICQ to Saleen_GT Send a message via AIM to Saleen_GT Send a message via Yahoo to Saleen_GT
OK i think after a pack of smokes lol and frustration I'm know done somthing and like someone to help me

ok I haven't set a mp3 log file or a play list what ever its called lol but I wanta make sure i'm really geting out,,, this is the console log


********************************************************************** SHOUTcast Distributed Network Audio Server
Copyright (C) 1998-2000 Nullsoft, Inc. All Rights Reserved.
Use "sc_serv filename.ini" to specify an ini file.
**********************************************************************

Event log:
<03/10/02@17:50:57> [SHOUTcast] DNAS/win32 v1.8.3 (Aug 7 2001) starting up...
<03/10/02@17:50:57> [main] loaded config from C:\Program Files\SHOUTcast\sc_serv.ini
<03/10/02@17:50:57> [main] initializing (usermax:20 portbase:8000)...
<03/10/02@17:50:57> [main] No ban file found (sc_serv.ban)
<03/10/02@17:50:57> [main] No rip file found (sc_serv.rip)
<03/10/02@17:50:57> [main] opening source socket
<03/10/02@17:50:57> [main] source thread starting
<03/10/02@17:50:57> [main] opening client socket
<03/10/02@17:50:57> [main] Client Stream thread [0] starting
<03/10/02@17:50:58> [main] client main thread starting
<03/10/02@17:50:58> [source] listening for connection on port 8001



ok that mean I'm up and running some tunes??


next for a website the htlm code for the play list and server status just cut and paste it into a my quake website?? hows that work??
Saleen_GT is offline   Reply With Quote
Old 10th March 2002, 23:54   #3
Tom
Moderator
 
Join Date: Apr 2000
Posts: 4,491
No you are not up and running. The DNAS is waiting for a source. Do you have the DSP? If so select it in Winamp and fill out the info and press connect. See: http://forums.winamp.com/showthread.php?threadid=78777 for more info.

Tom
Tom is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump