Old 27th November 2006, 15:50   #1
mphare
Junior Member
 
Join Date: Dec 2003
Location: Texas
Posts: 24
Help! Deleted 'Local Media->Audio'

It was a mistake.. I deleted my 'Local Media->Audio' view. How do I get it back?

------------------------------
Mike

GnuPG Key fingerprint = 1AD4 726D E359 A31D 05BF ACE5 CA93 7AD5 D8E3 A876
mphare is offline   Reply With Quote
Old 27th November 2006, 16:48   #2
siebe83
Forum King
 
siebe83's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 9,228
Right-click Local Media > Add Smart View

Go to the Advanced Editor tab. Name the view 'Audio'.
In the query field, paste the following:
type = "0"

At the Filters tab, select 'Artist / Album' as filter set.

Press OK to add the new view. Then drag it upwards to its original location.

If you want to restore the original icon in front of the view's name, close Winamp and go to the following folder:
C:\Program Files\Winamp\Plugins

Open gen_ml.ini in Notepad. Look for the query with the name 'Audio'.
Change the following line:
queryX_image=101
(where X represents the query number)

101 is the little audio icon. Save the file when done.


If you selected 'Separate settings for each user' in the installer options, gen_ml.ini will be stored here instead:
C:\Documents and Settings\<yourusername>\Application Data\Winamp\Plugins


[edit]
Duh! Sorry 'bout that, Egg...

If you're bored go here or, if the boredom is more serious, here.
siebe83 is offline   Reply With Quote
Old 27th November 2006, 18:34   #3
mphare
Junior Member
 
Join Date: Dec 2003
Location: Texas
Posts: 24
That did it.

Thanks!

------------------------------
Mike

GnuPG Key fingerprint = 1AD4 726D E359 A31D 05BF ACE5 CA93 7AD5 D8E3 A876
mphare is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump