Old 22nd March 2013, 16:14   #1
DJ Rizz
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 6
Issue Setting Up Source DSP (Not Seeing UI Hints)

Hey guys. I'm really a noob at all these. I don't really speak computer language. The last time I broadcast, it was so simple. But now since the update, I've been encountering so much problems. Refer to the picture below.


Please help me. Why is my Winamp saying "Stream Configuration Not Complete"?
I havent broadcast in a year, and I've forgot everything.

I will really really appreciate your help
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1.jpg
Views:	145
Size:	125.5 KB
ID:	50359  
DJ Rizz is offline   Reply With Quote
Old 22nd March 2013, 16:18   #2
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
it is simpler than it used to be - the plug-in is _specifically_ telling you the fields which you need to enter something in (the bits with 'red' text) and there's even the message on the button showing 'set password'.


i just don't get how else to make it any clearer on the plug-in's configuration the parts that need to entered. *shrugs*


and as a helpful suggestion, choose a more appropriate title for the thread and post in the correct part of the forum (as i've now had to waste time correcting both 'issues').
DrO is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump