Old 25th April 2008, 17:54   #1
freeDB_man
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 23
length string

I am using the latest version of NSIS but whenever i try to read some text from a file only parts of it are stored in the variable. The text has more than 1000 charecters.

Is there anyway to be able to store the whole thing in that one variable?
freeDB_man is offline   Reply With Quote
Old 25th April 2008, 18:02   #2
Anders
Moderator
 
Anders's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: ${NSISDIR}
Posts: 5,358
Are you saying a single line is more than 1024 chars?

Get large string build @ http://nsis.sourceforge.net/Special_Builds

IntOp $PostCount $PostCount + 1
Anders is offline   Reply With Quote
Old 25th April 2008, 18:09   #3
freeDB_man
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 23
I tried that. It did not work. Any other suggestions?
freeDB_man is offline   Reply With Quote
Old 25th April 2008, 18:14   #4
Joel
Debian user
(Forum King)
 
Joel's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Arch land
Posts: 4,917
Use break lines or something


* PC: Intel Core 2 DUO E6550 @ 2.33 GHz with 2 GB RAM: Archlinux-i686 with MATE.
* Laptop: Intel Core 2 DUO T6600 @ 2.20 GHz with 4 GB RAM: Archlinux-x86-64 with MATE.
Joel is offline   Reply With Quote
Old 25th April 2008, 18:19   #5
freeDB_man
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 23
I put it in a XML file so that it would be easier to handle but still no luck.
freeDB_man is offline   Reply With Quote
Old 26th April 2008, 09:23   #6
freeDB_man
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 23
I put the whole contents of the file into an XML file so it would be easier to use and I use the XML plugin to read the contents but still only around 1000 chars are stored in the variable.

Is this a problem with NSIS or the XML plugin?
freeDB_man is offline   Reply With Quote
Old 26th April 2008, 12:25   #7
kichik
M.I.A.
[NSIS Dev, Mod]
 
kichik's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Israel
Posts: 11,343
If you're using the special build, it's a problem with the plug-in that ignores the string size it gets and always uses 1024.

NSIS FAQ | NSIS Home Page | Donate $
"I hear and I forget. I see and I remember. I do and I understand." -- Confucius
kichik is offline   Reply With Quote
Old 26th April 2008, 13:00   #8
freeDB_man
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 23
OK. I will inform the developer of that plug-in and see if he/she can fix it.
freeDB_man is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Developer Center > NSIS Discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump