Old 9th April 2002, 03:53   #1
SPBarmour
Junior Member
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 12
not able to connect

me and my friend are putting a station on his site, we have put in all the correct stuff on the webpage and the correct ip, port and password, it never connects! We have read through all the readme and double checked everything. what is the problem?

the site of my friends is:

www.neeha.com

SPBarmour is offline   Reply With Quote
Old 9th April 2002, 03:55   #2
Sawg
Guest
 
Posts: n/a
Define "never connects"

What happens? Time out? Errorr?
What do the server logs say?

TS_S: SHOUTcast Technical Support Links and Information: Read Before Posting
  Reply With Quote
Old 9th April 2002, 04:13   #3
SPBarmour
Junior Member
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 12
i press connect then it says connecting, next after about 30 secs it goes back to not connected. thats all it does it never accualy connects
SPBarmour is offline   Reply With Quote
Old 9th April 2002, 04:16   #4
Sawg
Guest
 
Posts: n/a
Ok. And what do the server logs say when you try to connect? You do have the server running?
  Reply With Quote
Old 9th April 2002, 04:22   #5
SPBarmour
Junior Member
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 12
yea im just posting for my friend andy@neeha.com

he has all that info. if you could email him that would be great becasue he emailed support 2 weeks ago and hasnt recieved reaply.
it is his server so you can help him.

Thanks you!




http://www.neeha.com/
SPBarmour is offline   Reply With Quote
Old 9th April 2002, 04:35   #6
SPBarmour
Junior Member
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 12
is there anything that i can do to fix it? using shoutcast
SPBarmour is offline   Reply With Quote
Old 9th April 2002, 05:01   #7
SPBarmour
Junior Member
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 12
????
SPBarmour is offline   Reply With Quote
Old 9th April 2002, 06:26   #8
Sawg
Guest
 
Posts: n/a
Quote:
Originally posted by Sawg 2.0
Ok. And what do the server logs say when you try to connect? You do have the server running?
  Reply With Quote
Old 9th April 2002, 23:11   #9
SPBarmour
Junior Member
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 12
How do you find the server logs? Where are they located?
how do we know if the server is really running or not??
SPBarmour is offline   Reply With Quote
Old 9th April 2002, 23:15   #10
Sawg
Guest
 
Posts: n/a
TSGH > How to set up an Internet Radio station


The server is what you connect to.
  Reply With Quote
Old 9th April 2002, 23:16   #11
SPBarmour
Junior Member
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 12
server logs?
SPBarmour is offline   Reply With Quote
Old 9th April 2002, 23:17   #12
SPBarmour
Junior Member
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 12
we have everything set up in the right place still wont connect
SPBarmour is offline   Reply With Quote
Old 9th April 2002, 23:19   #13
Sawg
Guest
 
Posts: n/a
The logs from the server. The text output in the server window.
  Reply With Quote
Old 9th April 2002, 23:43   #14
SPBarmour
Junior Member
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 12
how do u get into the server window?
SPBarmour is offline   Reply With Quote
Old 9th April 2002, 23:52   #15
Sawg
Guest
 
Posts: n/a
TSGH > How to set up an Internet Radio station


You do have the server installed and running? The DSP connects to the server.
  Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump