Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > International Connection > International Connection

View Poll Results: Apakah Pengetahuan Korang Dalam Dunia AVS?
Buat bendalah 3D aku ble dikira khatam r.. 2 28.57%
Hampas, sepatah taik pon aku tak paham.. 5 71.43%
Voters: 7. You may not vote on this poll

Reply
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 13th March 2006, 03:56   #1
knight_wolves05
Senior Member
 
knight_wolves05's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: 3 ߟt
Posts: 108
Send a message via Yahoo to knight_wolves05
Teringin nak wat AVS? Bolehlah blaja kat sini eh, free..

Teringin nak wat AVS? Bolehlah blaja kat sini eh, free..
[botmode] aku tau mesti korang teringin nak wat AVS, right? Tapi takper, kat cni free - tak perlukan sebarang bayaran melalui cheque atau pon e-mail.. apa yg korang perlu lakukan ialah tau apa itu AVS sbnarnye dan blelah terus bersoal-jawab di thread yg telah disediakan oleh aku, cam biasa kalu korang ada wat apa2 preset AVS blelah post kat cni.. jgn risau kitorang xkan kutuk keje korang.. melainkan terok sgt smpai kat screen AVS pon hitam legam cam norlina je.. :P [/botmode]

Kat sini aku sediakan sket demo preset AVS dan cara2 nak unzip bendalah ni ke lokasi dan seterusnya tgk kat screen AVS korang..

Ble nak unzip korang kenalah unzip ke lokasi nih "C:\Program Files\Winamp\Plugins\AVS\" - jgn ikut sgt lokasi ni sbb kekadang ada gak kom yg guna drive D, E etc.. kat hujung ..AVS\ korang ble tambah nama folder yg korang nak..
lepas dah unzip bukak Winamp korang pas2 ctrl + k pas2 choose Advanced Visualization Studios v2.81b [version yg recommended] klik start. Lepas nampak screen dah appeared klik kanan kat dalam screen pas2 carik nama preset yg tlah di unzip tadi..
knight_wolves05 is offline   Reply With Quote
Old 13th March 2006, 04:39   #2
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
Uh, Penjelasan yg Mantap! Terimas bot..
Nampaknya panjang lebar gak apa yg telah diterangkan oleh bot tadik.. kalu korang masih lagi x paham, aku tak tau r nak wat apa.. kalu korang dah paham, aku nak korang download attachment ni dan nyatakan apa yg korang nampak kat screen AVS korang... jgn benda yg merapu2 kluar udah laa.. :P

Lepas je korang dah nampak, cuba observe sket kod tu.. tau tak camner nak bukak? Snang je, klik kanan kat dalam screen AVS pas2 klik AVS Editor. Dah bukak 2 korang akan nampak Main dan bawah dia ade Misc / Comment, Misc/ Set render mode & Render / Texer II. Aku nak ko klik pada Render / Texer II dan anda akan nampak ade 4 textbox yg bertitle Init, Frame, Beat & Point.. skang tengok kod untuk Point dibawah ni..

PHP Code:
// Draw Objects
r=1;
xb=r*sin(4*i*100)*sin(n*i*$pi);
yb=sin((i-.5)*(i*r+2.7));
zb=r*cos(4*i*100)*sin(n*i*$pi);
xx1=cos(xt1); yy1=cos(yt1); 
Sama x? Kalu sama korang memang pandai.. he3 :P

Pasnih aku akan terangkan apa itu AVS.. tapi nanti dulu r, sbb aku malas nak post panjang2 ni.. penat gle menaip... tunggu le episod yg akan datang, tapi jgn igt thread ni untuk blaja je... korang ble gak post apa2 kod yg dirasa best dan baru untuk dikongsi bersama rakan kongsi glap yg laen..

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 13th March 2006, 04:42   #3
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
Lupa lak attachment nye.. :P

Filename: Disco 70th Revolution II

Size: 1.83 GB 662 bytes in Winzip

FPS: 43.6 FPS @ 400 x 300 Pixel

Author: Jay a.k.a. JaVS_v2.5

Updates: Yeah baby! Nope!
Attached Files
File Type: zip javs - disco 70th revolution ii.zip (1.3 KB, 2023 views)

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 13th March 2006, 09:42   #4
2DudeZ
Member
 
2DudeZ's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: wHe®e u tHink im Fr0m?
Posts: 52
ermmm
bagus thread ni
baru la aku tahu skit2 tentang AVS
2DudeZ is offline   Reply With Quote
Old 14th March 2006, 01:40   #5
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
Bab 1 - Apa itu AVS?
AVS ni bukan AVP atau ATV.. tetapi sejenis program mini yg bermaksud Audio Visualization Studio, digunakan untuk mengekod skaligus diambil alih oleh Direct Draw untuk menghasilkan grafik atau movement daripada kod (bukan dilukis). Dalam AVS editor, anda boleh lihat terdapat butang " + " butang tersebut mengandungi menu2 basic (yg telah disediakan) iaitu: misc, trans, render dan effect list. Kesemua menu2 itu membawa kepada efek masing2 atau kegunaan.

Elemen utama dalam penggunaan AVS terbahagi kepada 2 iaitu elemen 'render' dan elemen 'trans'. Render ni cam sejenis objek yg boleh respon pada beat ataupun methodic movement (pergerakan yg telah diset). Trans juga boleh respon pada beat tetapi kebanyakkannya membawa efek pada keseluruhan AVS.

Pengunaan render banyak bergantung pada beat dan movement yg telah tersedia dan boleh diolah oleh kita sendiri (buat kod sendiri). Cuba anda pergi ke: render > superscope, disitu terdapat 4 kotak text area yg boleh ditaip kod didalamnya. Kotak pertama ialah: init, frame, beat, point (untuk pelajaran lanjut sila ke bab 2 - superscope). Pengunaan untuk efek amat bergantung pada trans. Trans mengandungi efek seperti water, dynamic movement, movement & etc.. dynamic movement juga boleh ditaip kod didalamnya. Ia juga mengandungi 4 kotak kosong iaitu: init, frame, beat dan pixel (untuk pelajaran lanjut sila ke bab 3 - dynamic movement).

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 25th March 2006, 12:35   #6
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
Celakas, penat je aku wat thread ni tapi sekor pon x minat AVS.. xpe bior aku je yg rulz thread ni.. :P ha3... x sangka thread ni sunyi je. Bdk daus ni plak kata nak wat AVS, tapi langsung sepatah taik pon tak reply ape2 kat thread ni, kesian thread ni terbior je biar aku dengan bot aku je yg wat AVS kat thread ni..

Dayat ko dah check attachment AVS (wfc4) tu ke blom? aku tgk dah 5x benda tu orang download.. ko dah ke blom ek..

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 25th March 2006, 14:32   #7
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
dah..AVS anda cukup sakai!! Mksud aku brilliant!!! Pling best Muskalin Picknick!!! Hell!!!!
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 25th March 2006, 14:34   #8
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
Quote:
Originally posted by d_DaY_aT
dah..AVS anda cukup sakai!! Mksud aku brilliant!!! Pling best Muskalin Picknick!!! Hell!!!!
itu dak ASD5A nye pas2 aku remix letak je r nama 'Hell Liquor'

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 26th March 2006, 06:47   #9
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
Yeah karya 3D AVS aku yg latest..

ha3 akhirnya aku siapkan kod baru aku iaitu efek hujan.. camera angle aku letak dari atas untuk nampakkan hujan ni lebih 3d.. , memula memang aku x paham nak guna.. assign(blabla,blaba,lakbl).. pastu megabuf(index+1);

memacam skill aku gunakan untuk wat hujan ni pas2 survey sket dalam PAK-9 nye AVS Programming Guide trus dapat wat kod ni.. jadi aku post kat thread ni untuk tatapan bebudak suma

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 26th March 2006, 15:05   #10
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
Yeah!! Drop of white shits 4rom da sky!!! Nice Job! Keep on with da work!!
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 27th March 2006, 10:50   #11
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
he3 thanks for the comment.. nanti aku post lagi r work aku, banyak lagi yg ko x penah lihat sblom ni..

/edit: ko ble lak nak post avs, kalu ko nak tahu dak nasrul pon ble gak wat avs.. tapi dia x pandai bahagian kod lagi r cuma mix of colours... n00b work laaa katakan

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 27th March 2006, 14:04   #12
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
i cannot be bothered to make anything wit Avs yet..aku slalu wat designing jer..kod2 aku pon dah luper..yg aku tau kod vB jer ngan HTML..
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 4th April 2006, 08:26   #13
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
Damn it! You've got a suprise..

Yeah, suprise preset to dayatman!
ko download le preset baru aku nie, jgn lupa baca komen dalam preset ni dan bagi komen anda tentang preset yg saya baru buat nih...
Attached Files
File Type: zip javs - i\'m awesome (a tribute to d_day_at).zip (2.0 KB, 1959 views)

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 4th April 2006, 17:21   #14
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
woaaahh!! jay! thanks a lot!! nampak easy..tapi sedey aku xtau sgt nak uah nih..klu html ngan bb aku tau la tapi klu math nih aku lemah skit la..AVS kan involve math..thanks la co specially dedicated ntuk aku!! hmm aku nak wat la graphics ntuk ko lak..tp xda idea la..nanti larr..sembang kat jawi!!!
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 10th April 2006, 07:12   #15
royfirdaus
Member
 
royfirdaus's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: my assh0L3
Posts: 55
*** Daus kena kawal dgn yuri.. ***
//otak begau sket..

[yurimode] aku le daus yg kuat. meh le gado dgn aku,
tumbuk skali tumbuh bulu.. [/yurimode]
royfirdaus is offline   Reply With Quote
Old 13th April 2006, 11:00   #16
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
re: need remix!? :P

Woit!!! sape ble remix aku pya preset ni aku akan post as remix kat dalam pack yg akan datang aku.. specially ko dayat.. ko remix je ape2 taram eshol...
Attached Files
File Type: zip javs - noname.zip (905 Bytes, 1971 views)

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 29th April 2006, 15:31   #17
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
*Boring*

xde apa2 reply lagi ke kat thread nih?

eshol

/out

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 28th September 2006, 10:27   #18
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
Woot!!! this thread is returning back!!
aku nak antar karya aku yang terbaru..

Dayat!! ape prkembangan anda dgn AVS??
xkan ko still n00b je.. join ah dgn aku wat AVS.


lol.. nanti je ah aku attach bendalah preset aku nih
skang ni aku nak pi bbuka pose, kay r..

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 28th September 2006, 13:27   #19
digitalend
Senior Member
 
digitalend's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: ieslave.exe
Posts: 167
new codes, new tricks

[b]..New codes, new tricks..
Yeah, aku kini kembali.. tapi dalam versi bot aku yg kurang popular nih. aku rasa ni le minggu t'akhir aku online sbb minggu depan dah nak pmr. aku dah sedia skang sbnyak 95%.. wish me luck, dudess - kay, bak on topic.. aku nak teach somethin' wat t'akhir untuk minggu ni je. sbb, pas PMR aku nak enjoy dgn dak naz sumer.. muahahaha .. - lol, sblum aku terlupa kod ni khas untuk Render / Texer II..
PHP Code:
// Init=
n=400;adjust=0.99;
// Frame=
index=0;
// Point=
part=
above(index,99)+
above(index,199)+
above(index,299); //what part of the heart are we drawing?

fakei=(index%100)*adjust//substitute this for where you have used i
r=fakei*$pi*2;

//calculate the different positions based on part
x1=if(equal(part,0),cos(r)*.04,x1);
y1=if(equal(part,0),sin(r)*.05,y1);

x1=if(equal(part,1),cos(r)*.04+.15,x1);
y1=if(equal(part,1),sin(r)*.05,y1);

x1=if(equal(part,2),cos(r)*.08+.08,x1);
y1=if(equal(part,2),sin(r)*.03+0.15,y1);

x1=if(equal(part,3),cos(r)*.15+.07,x1);
y1=if(equal(part,3),sin(r)*.4+.05,y1);

x=x1;
y=y1;

index=index+1;

//skip this line because it is jumping from one place to another
skip=equal(index,101); 
sizex=.3;sizey=.3 
terimas kepada PAK-9 kerana memberi kod nih kepada aku.. ha3
maklumat lanjut PM : aku


/out
digitalend is offline   Reply With Quote
Old 6th October 2006, 07:02   #20
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
yeay, x lama lagi nak start project baru!
WFC5.. tuggulah keluaran eshol nih

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 6th October 2006, 07:31   #21
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
la..bukan dah kuar ke benda tuh?
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 6th October 2006, 07:34   #22
digitalend
Senior Member
 
digitalend's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: ieslave.exe
Posts: 167
Quote:
Originally posted by d_DaY_aT
la..bukan dah kuar ke benda tuh?
[botmode] yg kuar tu WFC4 laaa... [/botmode]
digitalend is offline   Reply With Quote
Old 6th October 2006, 07:45   #23
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
ye ker? la..aku perasan cam 5 la..ah,pape jela..aku baru lepas mandi nih,best ar dah segar!! cam esholz!! ahhaa..eh,bagila dak nigga nyer emel..
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 6th October 2006, 08:22   #24
digitalend
Senior Member
 
digitalend's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: ieslave.exe
Posts: 167
Quote:
Originally posted by d_DaY_aT
ye ker? la..aku perasan cam 5 la..ah,pape jela..aku baru lepas mandi nih,best ar dah segar!! cam esholz!! ahhaa..eh,bagila dak nigga nyer emel..
haha, eshol dah segar!! nih mel dak nigga tuh: tina ashol.. argghh, ko dah amek pon kat ym :P
digitalend is offline   Reply With Quote
Old 6th October 2006, 10:16   #25
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
siot ar..tadi aku talk shits jer ngan dia..budak nigga ih asik ckp bi jer,bgang gak aku!
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 10th October 2006, 07:40   #26
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
yeah nigga babe!!!

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 12th October 2006, 07:58   #27
digitalend
Senior Member
 
digitalend's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: ieslave.exe
Posts: 167
PHP Code:
//Init
pi=acos(-1)

//Frame
movx=.112;movy=.37;
t=t-s;s=s*.95st1=st1+getspec(s*.05,0,0)*.97;
bb=sin(bb*sin(d)/3)*0.5;

//Beat
s=.08+.006*rand(150);
st1=.05-.025*rand(100)/10*.97;
bb=getosc(i*0.01,0,0);

//Pixel
movx=(cos(movx*80*bb)/exp(pi))/pi+d;
movy=(cos(movy*80*bb)/exp(p))/pi+d;
x=x-sin(movx*st1*.95)*0.05;y=y-sin(movy*st1*.95)*0.05;
alpha=cos(x+y)*1.5 
Blend, Rectangular coordinates
digitalend is offline   Reply With Quote
Old 14th October 2006, 02:42   #28
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
Check out my latest preset:
http://www.deviantart.com/deviation/41320625/

For non-dA user, leave your comment here

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 16th October 2006, 15:41   #29
digitalend
Senior Member
 
digitalend's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: ieslave.exe
Posts: 167
Made a code for Render / Texer II - (can be used in Superscope instead by using the following Point/Pixel code:
(why I sent this uncomplete codes? lol.. this is challenge, though.
PHP Code:
//Point
y=d+v*sign(i+sign(i-(2%1/vol)))/sin(fg)*sign(i)+bm*vol;
x=vx=x+fg/frsizex=v*6.6sizey=v*6.6
If this render is being us with a flowy DM. Observe the effect!
digitalend is offline   Reply With Quote
Old 17th October 2006, 00:30   #30
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
Dayat ko ade x sbarang idea untuk AVS? ko request ah pebenda preset yg ko nak. aku ble watkan..sbb aku dah xde idea nak wat preset untuk pack aku yg aku nak release kang.

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 17th October 2006, 08:45   #31
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
apa kata ko wat preset yg bertemakan dripping colours as in a sad day la..back ground dia ko gunala warm colours mcm warna waktu petang2 tuh..
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 20th October 2006, 07:15   #32
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
Quote:
Originally posted by d_DaY_aT
apa kata ko wat preset yg bertemakan dripping colours as in a sad day la..back ground dia ko gunala warm colours mcm warna waktu petang2 tuh..
Ooo yeah, awwwsome idea dude. Aku x penah lgi try wat avs yg cam ko nyatakan tuh.. x lama lgi aku akan siarkan AVS nih kat cni

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 4th April 2007, 08:23   #33
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
Aku skang tgh start wat pack baru.. pack 1 aku skang rank no 2 kat visbot. So, aku dalam progress nak siapkan pack terbaru aku. dayat give me some fine inspiration!! aku xde idea wat masa nih

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 4th April 2007, 09:31   #34
Nor_lina
Senior Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: malaysia
Posts: 112
berapa byk forum korang buat nie ish3
Nor_lina is offline   Reply With Quote
Old 4th April 2007, 13:01   #35
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
Peter's pecker picked another
Pickle bearing pussy pepper,
Peter's pecker picked another
Pickle bearing pussy pepper, Why?

Meeting John at Dale's Jr.
Winked an eye point and point a finger,
Meeting John at Dale's Jr.
Winked an eye point and point a finger, Why?

A former cop, undercover,
Just got shot, now recovered,
A former cop, undercover,
Just got shot, now recovered, Why?

Fighting crime, with a partner,
Lois Lane, Jimmy Carter,
Fighting crime, with a partner,
Lois Lane, Jimmy Carter, (siren)

AA EE EH AA EH AA OH,
AA EE EH AA EH AA OH, Why,
As we light up the sky.

Peter's pecker picked another
Pickle bearing pussy pepper,
Peter's pecker picked another
Pickle bearing pussy pepper, Why?

Meeting John at Dale's Jr.
Winked an eye point and point a finger,
Meeting John at Dale's Jr.
Winked an eye point and point a finger, Why?

A former cop, undercover,
Just got shot, now recovered,
A former cop, undercover,
Just got shot, now recovered, Why?

Fighting crime, with a partner,
Lois Lane, Jimmy Carter,
Fighting crime, with a partner,
Lois Lane, Jimmy Carter, (siren)

AA EE EH AA EH AA OH,
AA EE EH AA EH AA OH, Why,
As we light up the sky,
AA EE EH AA EH AA OH,
AA EE EH AA EH AA OH, Why,
As we light up the sky.

Mine desilusions acquainted,
Bubbles erotica,
Plutonium wedding rings,
Icicles stretching,
Bicycles, shoestrings,
One flag, flaggy but one,
Painting the paintings of the alive.

AA EE EH AA EH AA OH,
AA EE EH AA EH AA OH, Why,
As we light up the sky,
AA EE EH AA EH AA OH,
AA EE EH AA EH AA OH, Why,
As we light up the sky.

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 6th April 2007, 08:45   #36
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
02 JaVS - Milky Ring

Attached Files
File Type: zip 02 javs - milky ring.zip (1.8 KB, 1625 views)

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 23rd June 2007, 12:38   #37
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
dayat! check out the latest visbot compilation: http://www.visbot.net/cat/VC013.zip

aku pya ada..

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 23rd June 2007, 13:36   #38
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
cool..aku baru je download..blum tgk lagila..
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 24th June 2007, 03:50   #39
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
Quote:
Originally posted by d_DaY_aT
cool..aku baru je download..blum tgk lagila..
lol..

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 24th June 2007, 03:54   #40
Nor_lina
Senior Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: malaysia
Posts: 112
ceh korang aku online korang tak online bila aku tak online time tue korang online ish3
Nor_lina is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > International Connection > International Connection

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump