Old 29th November 2019, 07:36   #1
richardjames73
Junior Member
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 37
No Ad delivery 29/11/2019

On shoutcast version 2.5.5, no Ads currently being served. When looking in server log no activity of Ads being delivered either.
richardjames73 is offline   Reply With Quote
Old 29th November 2019, 07:57   #2
Klaas
Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 81
Same here with 2.6.0
Klaas is offline   Reply With Quote
Old 29th November 2019, 08:25   #3
LStratmann
Guest
 
Posts: n/a
Same here. (2.6)

I therefore probably ask for a little patience. Targetspot was already informed about it.
  Reply With Quote
Old 29th November 2019, 20:05   #4
richardjames73
Junior Member
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 37
still nothing.
richardjames73 is offline   Reply With Quote
Old 30th November 2019, 23:43   #5
LapTop
Junior Member
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 46
Yes still nothing.
LapTop is offline   Reply With Quote
Old 1st December 2019, 14:58   #6
radiowinpr
Junior Member
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 12
No working, no ads, no support..... maybe dead?
radiowinpr is offline   Reply With Quote
Old 1st December 2019, 15:05   #7
Klaas
Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 81
No real support is true.

I bet ads will be working again very soon as that is their source of income.
Klaas is offline   Reply With Quote
Old 2nd December 2019, 08:54   #8
Klaas
Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 81
Ads are just now loading again.

However I have to add that ad insertion is really buggy. Sometimes it actually pauses the stream and inserts the ads however most of the time it will just replace your stream :-(

Last edited by Klaas; 2nd December 2019 at 10:06.
Klaas is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast For Business & Monetization

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump