Old 11th October 2001, 04:56   #1
bonqu
Junior Member
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 1
a bug i found w/ scripts

i was playing around w/ the magnifyer and left it on when i exited winamp3 and noy i get this error message when i start




STUDIO caused an invalid page fault in
module STUDIO.EXE at 0187:0040e456.
Registers:
EAX=fcf7b6cc CS=0187 EIP=0040e456 EFLGS=00010286
EBX=0102af84 SS=018f ESP=006d9518 EBP=006d973c
ECX=006d9478 DS=018f ESI=00000040 FS=33c7
EDX=00f6becc ES=018f EDI=8432c128 GS=7216
Bytes at CS:EIP:
0f 6e 00 0f 61 f6 0f 6e 48 04 0f 61 ff 0f 6e 14
Stack dump:
010ee724 1000487a 010ee5a8 000000ad 006d9554 bff740bd 00000409 00000001 010ee7d4 ffffffff 01073b78 ffffffff 100550d8 006d95e0 004979e0 006d95e4
bonqu is offline  
Old 11th October 2001, 13:32   #2
Zeiram
Junior Member
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 1
I got the same error not to long ago while running Winamp 3beta and Unreal Tournament. Was able to continue to play UT after the error.
Zeiram is offline  
Old 11th October 2001, 18:38   #3
binary hero
Banned
 
Join Date: Jun 2001
Posts: 7,004
Send a message via ICQ to binary hero
I have the same problem when changing the colour with the magnifier open. But WA3 kicks ass.
binary hero is offline  
 
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp3 > Winamp3 Discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump