Old 6th December 2016, 22:57   #1
Nupsy
Junior Member
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 2
Connection lost

Hello i have a problem like no such. Sometimes when i run winamp and connect to server everything works fine. but sometimes i says connected but when i try to listen to my station nothing happens. On live under status bar it shows the last song i playd last time i connected. And sometime i need to connect and disconect 20 times before it finally starts streaming. When it connects it shows kb going up, well here is the log so you can drop your ideas.


2016-12-06 23:55:51 Connecting to... Server: master.shoutcast.com; Port: 8000; Mode: v2; Stream ID: 820787; DJ / User ID: n/a
2016-12-06 23:55:51 Sending Cipher Request
2016-12-06 23:55:52 Cipher Response Received
2016-12-06 23:55:52 Receiving Authorization Response
2016-12-06 23:55:52 Sending Content Type
2016-12-06 23:55:52 Response Received
2016-12-06 23:55:52 Sending Bitrate
2016-12-06 23:55:52 Response Received
2016-12-06 23:55:52 Sending Maximum Payload Size
2016-12-06 23:55:52 Response Received
2016-12-06 23:55:53 Sending YP Information

Sometimes it takes 20 reconnects to get the "Response Received"
Nupsy is offline   Reply With Quote
Old 7th December 2016, 05:08   #2
jaromanda
Forum King
 
Join Date: Jun 2007
Location: Under the bridge
Posts: 2,289
that log os for a period of 2 seconds ... and doesn't show any failure ... not sure what you want us to do with that (lack of any meaningful) information

perhaps your internet uplink bandwidth is the issue

What bitrate are you streaming at

What bitrate is your internet connection?

"If you don't like DNAS, write your own damn system"

So I did
jaromanda is offline   Reply With Quote
Old 7th December 2016, 10:12   #3
Nupsy
Junior Member
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 2
That's the main problem. I dont see anything wrong my self yet it's like the server isnt receiving data from my PC. Bitrate im streaming at is 128 kbps and my internet is ADSL down 10 mbps up 0.99 mbps.
Nupsy is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump