Old 8th December 2010, 15:19   #1
RSA
Junior Member
 
Join Date: Sep 2002
Location: Farmington Hills, Michigan
Posts: 4
Winamp not providing "Current Song" data anymore?

Anyone else have this problem after the update to 5.601? An example would be I normally have my messager client update my status with my current song, but as of now, my IM Client doesn't see any song data anymore. I've tried shutting down my IM Client (Trillian Astra) and also tried shutting down Winamp. I haven't been able to reboot just yet, as I have some processes running that need to finish first. Just wondering if anyone is having this problem.
RSA is offline   Reply With Quote
Old 9th December 2010, 03:33   #2
RSA
Junior Member
 
Join Date: Sep 2002
Location: Farmington Hills, Michigan
Posts: 4
No clue as to why, but after a reboot, it's working again.
RSA is offline   Reply With Quote
Old 9th December 2010, 08:13   #3
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
most likely it's from installing Winamp and it then running as elevated after install which prevent other apps from querying things (UAC / cross-process fun) and so by restarting you've then got Winamp running as a normal instance (non-elevated) and so will work.

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Tags
current song, data, now playing, status

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump