Old 2nd August 2006, 17:04   #1
kcbnac
Junior Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 1
Send a message via AIM to kcbnac Send a message via Yahoo to kcbnac
Media Library Window resetting view...

Noticed this a couple versions back (5.2x I think) currently running 5.24. Several machines have shown this bug, all fresh installs - so no chance for crudware, plus I browse smart

If I scroll down to a given part in the Media Library window, then switch to the Playlist Editor, then back to the Media Library it removes any search I did, as well as jump back up to the top in the default view. Not sure if it's a bug, an option I have set wrong, or what.

Running 5.24 currently, on XP Pro SP2, with Admin privileges, multiple machines.
One is an HP dc7600 SFF (P4 3GHz, 4GB RAM, Realtek 260 sound chipset)
Another is a homebrew box (Athlon64 3800+, 4GB RAM, Creative Labs X-Fi Platinum)
Both done in bundle installs, with 'seperate' settings picked.

If you need more information, just ask...I'm rather technical so can figure it all out.

Thanks in advance for the help, and sorry if I wasn't able to find this somewhere!

EDIT: Filled in more technical info
kcbnac is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump