Old 8th August 2011, 00:29   #1
Karl.Labrada
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 3
Exclamation Android transfer bug ("connecting")

I have come across a bug while transferring via wifi to my android device where some files will forever show as "connecting", and never actually transfer to my device.

Most of my music transfers with no problems.

I have searched around on the forums and Google, and have found only a handful of people with the same issue, but their fixes have not worked for me.
Suggested fixes include:
Ensuring that specific characters are not in any of the file meta data ( : and foreign characters specifically)
Restarting Winamp on the PC and Android device
Disabling all other network devices on the PC

The tracks I am having trouble with have no foreign characters in the meta data (and no punctuation either)
for example:
Track#: 3
Title: Feel Good Inc
Artist: Gorillaz
Album: Demon Days

I am running Winamp 5.621 on Win 7 Pro x64
Samsung Galaxy S2

Any help would be greatly apreciated!
Karl.Labrada is offline   Reply With Quote
Old 9th August 2011, 05:36   #2
yoghurtgoblin
Junior Member
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 8
I have the same problem. Annoying. In one case replacing a comma in the album title with a hyphen solved the transfer problem. But then other songs in albums from the same box set with commas in their album names transferred fine.
yoghurtgoblin is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & SHOUTcast Forums > Winamp > Winamp for Android

Tags
android bug, connecting, transfer, wifi

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump