Prev Previous Post   Next Post Next
Old 28th July 2009, 23:01   #1
ronca
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 13
Exclamation EnumUsersReg works in (XP) SP2 but not in SP3

I am trying to add a registry key for all current LOCAL users (no domain). It works in Windows XP SP2 but not in SP3.

What gives?

My Windows XP SP3 test machine has NOTHING installed and has only two logon accounts defined: 'Admin' (administrator account) and 'Limited' (limited account).

I visually inspected the registry:

1. When logged in as Admin I can see its own HKU hive and the HKU hives of some other predefined accounts (probably the Local System, Local Service and Network Service SIDs) - but I cannot see the HKU hive of Limited.

2. When logged in as Limited, I can see the HKU hive of Limited but not Admin's (this is OK, this is expected and desired).

This means that the "problem" is not really in EnumUsersReg but in Windows XP SP3.

This is probably a security improvement (thus "problem" in double quotation marks) but for me this is a real problem as it renders EnumUsersReg useless and meaningless for what I am trying to achieve.

Is there a workaround for this?

Suggestions? Ideas?

Thanks!
ronca is offline   Reply With Quote
 
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Developer Center > NSIS Discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump