Old 15th October 2013, 14:48   #1
Pesoen
Junior Member
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 3
problem with 1 song in playlist.

i have a song file on my pc called "Skrillex-Syndicate" and no matter what i rename the file to, or what i do to the file, or what format i convert it into, winamp wont remember the file, and adds a ? like this "skrillex?-Syndicate" i have tried all kinds of things and its annoying because i have it in the playlist because i want to hear the song, not just for show. any idea why it wont work.

i have tried making it read only, just skips it.
saving the playlist in other formats, adds ?
openning the playlist in notepad and remove the ?, adds the ?
changing filename, adds ?
renaming file to 1, adds ?

this is my last hope for getting it to work, or i might need to go back to WMP, as it had no problem, i just prefer winamp.

EDIT: it works if i add the file, until i restart winamp.
Pesoen is offline   Reply With Quote
Old 15th October 2013, 14:54   #2
Pesoen
Junior Member
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 3
fixed somehow.

i just tried sending the file to a friend on skype and getting it back, seems to have fixed it, not sure why or how, but it works now..
Pesoen is offline   Reply With Quote
Old 15th October 2013, 15:03   #3
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
sounds like it's got unicode characters in the filename and you need to save the playlist as an m3u8 playlist type (if you keep getting ? in the saved playlists then that would explain it).
DrO is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Tags
error, filename, playlist

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump