Old 16th November 2007, 20:11   #1
SHAKALL
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 2
Cannot get the sound on my 5 speakers

Hi all,

I have a SB Audigy SE with a Logitech 5.1 speakers kit but I just have the music on my front speakers (+ the central one if I emulate the central speaker).

I do not have any problem in games.
I tried to activate the "surround" option of Winamp without success.

Thx for any information.
SHAKALL is offline   Reply With Quote
Old 16th November 2007, 20:37   #2
JonnyMac
Moderator
 
JonnyMac's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Posts: 14,384
Maybe this...
Quote:
From the Common Issues section of the Troubleshooters Sticky...

Multi-speaker output / surround sound support
http://forums.winamp.com/showthread.php?threadid=66049

Please do not PM me for tech support. Any request for tech support through PM will be ignored.
Read the Stickies
---> | | | | <--- Knowledge is power
JonnyMac is offline   Reply With Quote
Old 17th November 2007, 05:24   #3
SHAKALL
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 2
Thx Jonnhy.

As said in the thread, I checked everything and got a result when I activated CCMS.

I could have browsed the forum a little bit deeper and found my answer.
Thx again
SHAKALL is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump