Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Reply
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 15th December 2018, 11:50   #1
jayradiolive
Junior Member
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 3
My Radio seems is not working in the shoutcast or radionomy directories

Hi,

When my Radio is on a regular basis streaming ( even if in pre-recorded mode ) via Winamp ( as it attests the enclosed screnshot of the SHOUTcast server ) from my VPS remote stream path "http://173.248.132.252:8000/jayradiolive" and the status is "On Air" shown in the shoutcast and radionomy directories, I get the message "unable to listen to the stream URL ". The same problem persists if I manually push the "play" button of the exported html player or embedded one onto my website.

Thanks.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	nowplaying.png
Views:	144
Size:	121.0 KB
ID:	54254  
jayradiolive is offline   Reply With Quote
Old 18th December 2018, 06:56   #2
jayradiolive
Junior Member
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 3
My Radio seems is not working in the shoutcast or radionomy directories

is it so hard to find a resolution to my problem? many views in this thread but nobody is still able to answer me?
jayradiolive is offline   Reply With Quote
Old 18th December 2018, 08:59   #3
thinktink
Forum King
 
thinktink's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: On the streets of Kings County, CA.
Posts: 2,997
Send a message via Skype™ to thinktink
Try increasing your bitrate to 48Kbps. Also, double check your sample rate and that there isn't a proxy between the SHOUTcast DSP and your SHOUTcast server that's mangling your SHOUTcast send headers, your station info on your SHOUTcast server page is... ...odd.
thinktink is offline   Reply With Quote
Old 18th December 2018, 12:26   #4
brando1962
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 11
The answer is a BUG in the 2.6 DNAS. When the server goes online in the directory, the IP showed is not the IP binded in the server configuration but the main IP of the machine where the server is working (your VPS). Till shoutcast don't solve this bug, there will be problems in the directory for servers installed in machines with more than 1 IP configurated.
brando1962 is offline   Reply With Quote
Old 18th December 2018, 15:57   #5
jayradiolive
Junior Member
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 3
My Radio seems is not working in the shoutcast or radionomy directories

There isn't a proxy between the SHOUTcast DSP and my SHOUTcast server.

What should I do to show there the IP binded in the server configuration rather than the VPS IP?
jayradiolive is offline   Reply With Quote
Old 20th December 2018, 14:20   #6
brando1962
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 11
Actually nothing...
brando1962 is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump