Old 10th May 2005, 04:35   #1
Spinsta
Junior Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 7
Just wont play songs (all kinds) or movies..

So, I opened Winamp eariler, started listing to music, closed it, then when I opened it again it had a new update/version to download and install. So, I Install it then it works for a while unill I shut it back off, Then open it later and i cant seem to listen to music when I click on a song It goes the little > sign then to the [stop] sign (this is all in the top right hand corner using the default basic skin). I uninstalled it and installed the old version, still is happeneing, Ive also Rebooted... any help?

Im using the Ive installed multiple versiosn and still nothing, Im currently on the newest one, thanks Ill check back with this in the morning.
Spinsta is offline   Reply With Quote
Old 10th May 2005, 04:56   #2
jmatthews112
Major Dude
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 1,661
Send a message via AIM to jmatthews112 Send a message via Yahoo to jmatthews112
First, because it is difficult to know whether you have uninstalled and reinstalled properly from your post, try a clean install.

If that is unsuccessful, post back with answers to the following questions:

What are your system specs?

Are you running any third-party plugins?

Are you clicking links from a playlist, or from choosing them in explorer?
jmatthews112 is offline   Reply With Quote
Old 10th May 2005, 22:52   #3
Spinsta
Junior Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 7
Uhh, Im adding them to the playlist to play them, but it still doesnt work if I click them in explorer, I tried a clean install ( Deleted the winamp folder and Installed again ) Im running Windows XP and I dont think Installed any 3rd party plug-ins..
Spinsta is offline   Reply With Quote
Old 10th May 2005, 23:19   #4
Spinsta
Junior Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 7
Forgot 1 thing, When I reinstalled, I Got it working but then once I shut it off and turned it back on it didn't work again
Spinsta is offline   Reply With Quote
Old 11th May 2005, 00:27   #5
Spinsta
Junior Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 7
Bump.. ?
Spinsta is offline   Reply With Quote
Old 11th May 2005, 01:40   #6
Spinsta
Junior Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 7
... please. .anyone can help me? I <3 Winamp.. ive been using it since it first came out.
Spinsta is offline   Reply With Quote
Old 11th May 2005, 05:24   #7
Spinsta
Junior Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 7
sigh..
Spinsta is offline   Reply With Quote
Old 11th May 2005, 14:08   #8
Spinsta
Junior Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 7
why will nobody awnser me?

sigh... Tread
Spinsta is offline   Reply With Quote
Old 11th May 2005, 14:19   #9
JonnyMac
Moderator
 
JonnyMac's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Posts: 14,384
Threads merged

1. The members and moderators volunteer their time to provide tech support. We are not here 24/7, replies may take from a few minutes up to a day or so.

2. Despite jmatthews112's request you have not provided system specs.

[edit > JonnyMac] fixed link

Please do not PM me for tech support. Any request for tech support through PM will be ignored.
Read the Stickies
---> | | | | <--- Knowledge is power
JonnyMac is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump