Old 30th October 2011, 17:58   #1
noxerpus
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 4
Problem with directory

Hi,

Is this a problem again?

http://forums.winamp.com/showthread.php?t=333706

I am having the exact problem as i did when this error was occuring.
noxerpus is offline   Reply With Quote
Old 30th October 2011, 19:30   #2
SnowHow
Junior Member
 
SnowHow's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Mississippi, USA
Posts: 39
Quote:
Originally Posted by noxerpus View Post
Hi,

Is this a problem again?

http://forums.winamp.com/showthread.php?t=333706

I am having the exact problem as i did when this error was occuring.
They had pushed an update a few days ago that was intended to fix different stations from being clustered together and it broke more than it fixed....

I checked my servers this morning and it seems to have been cleared up. See this thread:

http://forums.winamp.com/showthread.php?t=336669



SH

If at first you don't succeed, use a bigger hammer!
SnowHow is offline   Reply With Quote
Old 31st October 2011, 08:26   #3
noxerpus
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 4
ah okey, as per 31.10.11 09:25 GMT im still having problems with directory, only a few channels showing etc. and problem is identical to the link that i postet earlier..
noxerpus is offline   Reply With Quote
Old 31st October 2011, 12:03   #4
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
see http://forums.winamp.com/showpost.ph...1&postcount=15 and the note about not being able to actually find out wtf happened until another few hours from the time of this reply.

SnowHow: i don't think it was directly related to that and the other changes in the new push since it was otherwise running ok for 3 days (ignoring the clustering issue), though from what i've been able to find out so far (which is not much), something else failed which may have caused the YP to then not respond even if it was still running ok.

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Old 31st October 2011, 17:26   #5
noxerpus
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 4
thank you daz for the update

ill wait and see when you have resolved the issue if my problem goes away

and no, you dont need to get another job, i think your doing just wonderful:P
noxerpus is offline   Reply With Quote
Old 31st October 2011, 17:31   #6
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
further update is that not all 'api' based actions are working correctly - that's being resolved by someone else (though the yp going down the way it did appears to have thrown some parts of the system into an invalid state).

should improve over the next few hours though a better fix is likely to be deployed (not yp related) which will resolve that in the future.

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Old 31st October 2011, 23:40   #7
SnowHow
Junior Member
 
SnowHow's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Mississippi, USA
Posts: 39
Quote:
Originally Posted by DrO View Post

SnowHow: i don't think it was directly related to that and the other changes in the new push since it was otherwise running ok for 3 days (ignoring the clustering issue), though from what i've been able to find out so far (which is not much), something else failed which may have caused the YP to then not respond even if it was still running ok.

-daz
Thanks for the clarification!

SH

If at first you don't succeed, use a bigger hammer!
SnowHow is offline   Reply With Quote
Old 1st November 2011, 06:18   #8
noxerpus
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 4
FYI, my problem has been resolved, thanks.
noxerpus is offline   Reply With Quote
Old 1st November 2011, 09:24   #9
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
thanks for the confirmation. we've found a few things which is likely to have caused the api failure so hopefully should be resolved over the next few days.

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump