Old 4th February 2019, 09:56   #1
Lakita296
Banned
 
Join Date: Feb 2019
Posts: 2
Chromecast wont play Shoutcast Stream

I have not been able to get the chromecast to connect and play a shoutcast stream. It just returns a SERVICE_MISSING error. I have seen a post about adding a / to the end of the url but this makes no difference for me.

I posted in the Winamp forums, they think it is related to the headers at the beginning of the stream. I am currently using the Default Media Receiver.

Any tricks to get this working?
Lakita296 is offline  
Old 4th February 2019, 10:01   #2
NJK
The Frisian Spamfighter
 
NJK's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: a real Frisian hometown
Posts: 14,862
http://forums.winamp.com/showthread.php?t=367534

Each Thursday a new show on Celtica Radio with Darkwave music.
**************************************************************************
FORUMRULES
WINAMP
SHOUTCAST
NJK is offline  
Old 5th February 2019, 04:49   #3
Lakita296
Banned
 
Join Date: Feb 2019
Posts: 2
Quote:
Originally Posted by NJK View Post
[HR][/HR]
What is that ???
what exactly you want ??
vidmate
Lakita296 is offline  
Old 5th February 2019, 07:58   #4
NJK
The Frisian Spamfighter
 
NJK's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: a real Frisian hometown
Posts: 14,862
as already expected, it's a BOT

Each Thursday a new show on Celtica Radio with Darkwave music.
**************************************************************************
FORUMRULES
WINAMP
SHOUTCAST
NJK is offline  
Closed Thread
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump