Old 16th July 2011, 00:00   #1
TheDarkTemplar
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 27
Presets Won't Remove

There is one preset in one of the packs that I installed to AVS that is causing Winamp to crash every time I try to play it manually or when it comes up on randomize. I figured I could just find it in the AVS folder and remove it. It's the first one in the 'Warrior of the Light' pack. So I go to 'C:\Program Files (x86)\Winamp\Plugins\avs\Warrior of the Light\Preset Pack 4' and delete the first .avs file in there and it removed it from the AVS right-click menu in Winamp. Unfortunately, it is still coming up on randomize or when you hit previous from the second one, despite it not being in the actual right-click window showing all of them, and keeps causing crashes. This is a bit annoying while trying to listen to music, of course. How do I remove the preset completely?
TheDarkTemplar is offline   Reply With Quote
Old 16th July 2011, 08:36   #2
Yathosho
Forum King
 
Yathosho's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: AT-DE
Posts: 3,363
can you rule out there a second instance of the preset in your avs dir? did you delete it from the correct directory? in any case, you might also want to delete vis_avs.dat from your plugins dir - this is the preset currently in use.

if you're looking for a way to fix avs crashing, have a look at this article!
Yathosho is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Visualizations > AVS > AVS Troubleshooting

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump