Old 6th June 2014, 12:21   #1
DJ-Garybaldy
Major Dude
 
DJ-Garybaldy's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Harpurhey, Manchester UK
Posts: 995
How would I do that?

I've just about sucessfully installed SC2 on my home Linux box.

What files would I need to copy over to our VPS in order for it to work.

I know sc_serv is one file what other files do i need to move with that?

Bit of a Linux virgin as it goes, so I'm sort of hoping just placing the already working SC2 files on the server and stopping and starting them via the command line would work.

Any advice would be gratefully acknowledged!! I just don't want to upload the wrong files.



Proud USER of RadioDJ since 2010

Online: Twitter - Blog - RadioDJ
DJ-Garybaldy is offline   Reply With Quote
Old 9th June 2014, 14:57   #2
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
it should just be sc_serv and sc_serv.conf (assuming setup mode was used) and any folders which are referenced in sc_serv.conf
DrO is offline   Reply With Quote
Old 9th June 2014, 18:31   #3
DJ-Garybaldy
Major Dude
 
DJ-Garybaldy's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Harpurhey, Manchester UK
Posts: 995
Quote:
Originally Posted by DrO View Post
it should just be sc_serv and sc_serv.conf (assuming setup mode was used) and any folders which are referenced in sc_serv.conf
Thanks for that I will get my techmonkey to sort that over the next few days!



Proud USER of RadioDJ since 2010

Online: Twitter - Blog - RadioDJ
DJ-Garybaldy is offline   Reply With Quote
Old 13th June 2014, 08:51   #4
DJ-Garybaldy
Major Dude
 
DJ-Garybaldy's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Harpurhey, Manchester UK
Posts: 995
We tried it a couple of days back and kept getting a "Segmentation Fault" pop up in terminal while trying to start the SC servers on the VPS.

Both my computer & VPS are 64 bit Linux. Any ideas what we could possibly have done wrong?



Proud USER of RadioDJ since 2010

Online: Twitter - Blog - RadioDJ
DJ-Garybaldy is offline   Reply With Quote
Old 14th June 2014, 11:40   #5
aron9forever
Junior Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 47
what OS are you running?
aron9forever is offline   Reply With Quote
Old 14th June 2014, 16:19   #6
DJ-Garybaldy
Major Dude
 
DJ-Garybaldy's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Harpurhey, Manchester UK
Posts: 995
We're running our VPS with Centos

Let me guess it won't work on that?



Proud USER of RadioDJ since 2010

Online: Twitter - Blog - RadioDJ
DJ-Garybaldy is offline   Reply With Quote
Old 14th June 2014, 21:14   #7
aron9forever
Junior Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 47
Quote:
Originally Posted by garybaldy72uk View Post
We're running our VPS with Centos

Let me guess it won't work on that?
well I run it on centos 5, so that ain't a problem
aron9forever is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Discussions

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump