Old 12th August 2004, 03:20   #1
Doby
Junior Member
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 7
NetBSD

Will ShoutCast for FreeBSD run on my server that is running NetBSD I got an error when I got to ./sc_serv so I assume no!!! I got Mac OS 9 -- only server i could find was LiquidStream and that is nowhere to be found.

Any suggestions?
Doby is offline   Reply With Quote
Old 12th August 2004, 20:08   #2
MegaRock
Forum King
 
MegaRock's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Inside my water bong
Posts: 6,865
Send a message via ICQ to MegaRock Send a message via Yahoo to MegaRock
I use FreeBSD but it would seem NetBSD should be relatively similar. Did you give the file execute permissions, if this was not done you can get errors on the execute.

Megarock Radio - St. Louis Since 1998!
Don't click this link!
Corporate Radio Sucks! No suits, all rock!
MegaRock is offline   Reply With Quote
Old 12th August 2004, 20:59   #3
Doby
Junior Member
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 7
Can u b leave it? I works with the Linux version!
But I am still stuck
i think i am having problems with the sc_serv.conf
it is on a unix server and i am on a mac trying to connect
it is ... Sleeping!
if someone has time ... aim me at dobyhasfun !
Doby is offline   Reply With Quote
Old 12th August 2004, 21:52   #4
MegaRock
Forum King
 
MegaRock's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Inside my water bong
Posts: 6,865
Send a message via ICQ to MegaRock Send a message via Yahoo to MegaRock
You either need to start sending a stream to it from Winamp or setup the on-demand files. See the sticky at the top of the forums for instructions on both.

Megarock Radio - St. Louis Since 1998!
Don't click this link!
Corporate Radio Sucks! No suits, all rock!
MegaRock is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump