Old 8th September 2011, 18:50   #1
lalsky
Junior Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 1
[SPLIT] Authhash Creation Issue - Encoding Issue

Hello,
I'm newbie here but today i install shoutcast on linux everything work fine but i'm unable to make authhas...Any help i get this error
Error Code: 465.
"Required parameter missing for registration"
lalsky is offline   Reply With Quote
Old 8th September 2011, 22:06   #2
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
lalsky: based on other user's having the same issue, have you selected an option on the create page with & or / in it, or entered something manually with those characters in it?

-daz

[edit]
split from http://forums.winamp.com/showthread.php?t=331394 as no response has been made a month after the post was made.
DrO is offline   Reply With Quote
Old 15th January 2013, 17:22   #3
djahoofe
Junior Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 1
i need advice my radio is not playing and also not showing in the SHOUTcast directory and when i try to check from the SHOUTCAST DNA this is what comes up<SHOUTCASTSERVER>
<STREAMCONFIGS>
<REQUIRECONFIGS>0</REQUIRECONFIGS>
<SERVERMAXLISTENERS>10000</SERVERMAXLISTENERS>
<TOTALCONFIGS>1</TOTALCONFIGS>
<STREAMCONFIG id="1">
<STREAMAUTHHASH/>
<STREAMPATH>/stream</STREAMPATH>
<STREAMRELAYURL/>
<STREAMMAXLISTENERS>SERVERMAXLISTENERS</STREAMMAXLISTENERS>
<STREAMPUBLIC>default</STREAMPUBLIC>
<STREAMALLOWRELAY>0</STREAMALLOWRELAY>
<STREAMPUBLICRELAY>0</STREAMPUBLICRELAY>
</STREAMCONFIG>
</STREAMCONFIGS>
</SHOUTCASTSERVER>
djahoofe is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump