Old 27th October 2001, 22:56   #1
AlphaLead
Junior Member
 
Join Date: Feb 2001
Posts: 5
Send a message via ICQ to AlphaLead Send a message via AIM to AlphaLead
popping + skipping

Hi,
I currently have some problems with a popping sound that occurs whenever I change tracks/MP3's.
I have winamp version 2.77 with the aO user interface plugin, using waveOut v2.3, (i've tried directsound v2.0, although it got rid of the popping problem, it would skip every time I switch programs, I have directx v8.0, planning to upgrade to 8.0a whenever I get the chance)
I'm currently running Windows 2000, a P3 933Mhz, 512MB of ram, SoundBlaster Live! Value w/ the latest win2k Drivers, and my MP3s are stored on a ATA66 7200RPM Hard drive using FAT32.

I have tried tweaking with the buffer and piority settings in the waveout plugin, it didn't help.

Does anyone know how to fix this, or direct me to a thread that has the solution?
Or does anyone know a different output plugin I can use?

Thanks.
AlphaLead is offline   Reply With Quote
Old 27th October 2001, 23:33   #2
NeoRenegade
Banned
 
NeoRenegade's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Montréal, Québec, Canada, eh?
Posts: 4,083
Send a message via ICQ to NeoRenegade Send a message via AIM to NeoRenegade
Does this happen when you disable the third-party interface plug-in?

Have you made sure there is not a file called GEN_NOMAD.DLL stored in your Winamp\Plugins folder?
NeoRenegade is offline   Reply With Quote
Old 12th October 2008, 20:51   #4
ghost skikda
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 1
Send a message via Yahoo to ghost skikda
thank you
ghost skikda is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump