Old 6th February 2001, 12:53   #1
Rich123456
Junior Member
 
Join Date: Feb 2001
Posts: 1
Hi

A friend of mine is having trouble setting up a shoutcast server from his PC. He has a Dual ISDN line which is accessed via a network. He set everything up fine but the stream seemed to be broadcasting across the LAN only. When I tried connecting to his IP address it said "Error could not connect" or something similar. I tried setting up a server at home (I have 2 PCs networked with a dial-up connection) and the same thing happened - Zonealarm said data was being sent, but the Internet connection icon did not light up and no data was being sent through the modem. I tried setting the IP address to my IP (from http://www.whatsmyipaddress.com) but to no avail. Also tried closing down ZoneAlarm but no luck. Any ideas?

Cheers

Rich
Rich123456 is offline   Reply With Quote
Old 7th February 2001, 17:11   #2
wedgemusic
Senior Member
 
Join Date: Nov 2000
Posts: 176
If you have an Internet and a LAN connection then you have TWO IP addresses. You need to find the one that is for the Internet to broadcast over the Internet. Also, make sure you set your SrcIP in sc_serv.ini.
wedgemusic is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Discussions

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump