Old 20th February 2014, 15:52   #1
Renatar567
Junior Member
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 2
Winamp Crashing when chaging song: WASAPI

Hi.
Ever since I switched my output to maiko WASAPI my winamp randomly crashes when changing songs, stopping and playing or quitting. When you click a new song it doesn play before thw winamp error message shuts the program down. How do I fix this?
Renatar567 is offline   Reply With Quote
Old 20th February 2014, 15:57   #2
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
you'll need to remove the maiko plug-in and go back to one of the native plug-ins or find an alternative WASAPI output plug-in. as the maiko plug-in author has pretty much disappeared as the last update is from almost a year ago if i remember correctly.
DrO is offline   Reply With Quote
Old 20th February 2014, 19:36   #3
Renatar567
Junior Member
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 2
Can you recommend my a plugin? I mean if the sound is superior the isn't much appeal in going back.
Renatar567 is offline   Reply With Quote
Old 20th February 2014, 20:16   #4
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
not really, i'd just use the native directsound plug-in and have a stable Winamp.
DrO is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump