Old 20th October 2006, 18:13   #1
vincIIworld
Junior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 1
How to insert a new Radiostation

Hi

After I read the FAQ, I still dont know how to insert an new radiostation in the winamp.

My favorite Radio, "skyrock" does not exist in shoutcast, so what to do?

Mfg Andreas
vincIIworld is offline   Reply With Quote
Old 20th October 2006, 18:52   #2
Sawg
Forum King
 
Join Date: Jun 2000
Location: Phoenix, AZ
Posts: 7,456
Send a message via ICQ to Sawg Send a message via AIM to Sawg Send a message via Yahoo to Sawg
You can't add other streams to the SHOUTcasat/Winamp Radio listings. SHOUTcast servers that are public are automatically listed (if they did everything right). Not SHOUTcast streams are not listed.

Or do you just want to place a certain stream? if so, please provide a direct link to the stream.

| Brought to you by ^V ^C | The one... the original... no seriously!
Sawg is offline   Reply With Quote
Old 20th October 2006, 21:50   #3
DJ Egg
Techorator
Winamp & Shoutcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 35,894
If it's this skyrock from www.skyrock.com then it uses an embedded Windows Media Player, not Shoutcast, and the stream playlist url is:

http://player.skyrock.com/V4/skyrock/skyrock.asx

which leads to these wma stream url's:

mms://vipmms9.yacast.net/encoderskyrock
mms://vipbu.yacast.net/encoderskyrock


You can play that via Winamp's Add/Open url dialog.
DJ Egg is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump