Old 1st December 2003, 04:51   #1
Kymera
Registered User
 
Kymera's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Minneapolis, MN USA
Posts: 60
Help! Abnormally fast stream...

Hey all!

It seems that sometimes when using the Shoutcast DSP for Winamp 2.x, the amount of data I am sending to the server doesn't match the kbps rate of the mp3s I'm streaming. As a result, the songs (and my voice over stereomixing) are played abnormally fast. I know for a fact that this is NOT a bandwidth issue (for my connection or the servers.) Most of the time, my stream works fine, but it seems that after using full-screen programs (games), or leaving the computer on for a long time, it will do this.

My fellow broadcasters do not have this problem.

Any suggestions for a fix?
Kymera is offline   Reply With Quote
Old 1st December 2003, 12:25   #2
djmastermind
Forum King
 
djmastermind's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Houston, TX
Posts: 6,813
http://forums.winamp.com/showthread....hreadid=158093

-- Michael
djmastermind is offline   Reply With Quote
Old 1st December 2003, 18:21   #3
Kymera
Registered User
 
Kymera's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Minneapolis, MN USA
Posts: 60
Thank you for trying to help, but I also forgot to mention:

There is no intro file and we (the broadcasters) are all using the same exact bitrate, output 3, encoder 3.
Kymera is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Discussions

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump