Old 7th January 2006, 19:13   #1
_eVo_88
Junior Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: Germany
Posts: 28
make winamp save position-settings

hi all,

i created a nice positioning and docking for my winamp. window-shade-mode is docked at the top, the playlist on the left and the ml got a hotkey to bring in focus.
but my prob is, when i quit winamp and restart it, my former layout i had is being loaded. can anyone help how i make winamp store the position and docking-setting?

eVo
_eVo_88 is offline   Reply With Quote
Old 7th January 2006, 20:40   #2
JonnyMac
Moderator
 
JonnyMac's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Posts: 14,385
Make sure you have the latest Winamp (version 5.12 at the time of this reply). Also, see this thread.

No luck? Please provide system specifications

Please do not PM me for tech support. Any request for tech support through PM will be ignored.
Read the Stickies
---> | | | | <--- Knowledge is power
JonnyMac is offline   Reply With Quote
Old 8th January 2006, 12:31   #3
_eVo_88
Junior Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: Germany
Posts: 28
hi

thx for answer. i solved the prob otherwise.
options -> preferences -> modern skins -> general -> the last two points: klick "reset window scale to gloabal doublesize setting except if it is locked".
well now, it is locked so it won't be reset

eVo
_eVo_88 is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump