Old 31st December 2012, 14:28   #1
gashouseradio
Junior Member
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 2
My site disappeared in the directory

Hopefully someone can help, because I can't understand what happened.

I run 2 radio stations. I've run Gashouse Radio for the past 3 years, and last week I launched our second station Hebe Radio.

When I launched the second station, Gashouse Radio disappeared from the SHOUTcast directory. Hebe Radio appeared, but if click on Hebe, Gashouse Radio is actually playing.

How does this happen? They are 2 separate streams on separate ports, and if you tune in via the flash player on each website, everything is fine. What would confuse the SHOTcast directory and how can I fix this?

Thank you anyone who can help!

http://www.gashouseradio.com
http://www.heberadio.com
gashouseradio is offline   Reply With Quote
Old 31st December 2012, 14:45   #2
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
it's a bug in the YP handling which is affecting a small number of stations when the IP is the same but there are other streams on a different port.

there's nothing you can do about it (unless you can use a v2 DNAS or run the other one on a different IP) as i need to make a number of code changes to the YP but decided it best not to attempt such a thing until after the holiday period so i can ensure i'm around incase there are further issues.

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Old 8th January 2013, 00:43   #3
gashouseradio
Junior Member
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 2
Thank you for your help!
gashouseradio is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Tags
directory, shoutcast

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump