Old 26th February 2006, 13:57   #1
sputnik radio
Major Dude
 
sputnik radio's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Dallas
Posts: 871
Online Services Not Loading!!!!!`

Ok so i downloaded the new winamp so it would stop bugging me everytime i opened it. And when i click on media player and then click on "online services" a pop up window comes up saying that "online services could not load and that I should go to the forum and post an angry message"

so here is my angry message.

what gives?
sputnik radio is offline   Reply With Quote
Old 26th February 2006, 16:23   #2
DJ Egg
Techorator
Winamp & Shoutcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 35,881
Hi

What is your Windows OS and Internet Explorer version?
Have you disabled AvtiveX and scripting in Internet Explorer settings?
If so, then you should add winamp.com to the Trusted Sites zone
and then Online Services should work again.

I don't think that particular error message comes from something like winamp.exe being blocked by a firewall, so it can really only be Internet Explorer related.

If the problem persists, please read this first
(we will probably need to see a HijackThis log)
DJ Egg is offline   Reply With Quote
Old 27th February 2006, 03:59   #3
ROBGv1
Junior Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 1
Angry Message
My online Services are not loadiding is there any way it can be fixed. It was easy to have the Shoutcast Radio/TV streams in the Media Library.
ROBGv1 is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump