Old 25th March 2017, 15:05   #1
RadioMaster
Junior Member
 
Join Date: Mar 2017
Posts: 1
Please Help

Hei was wondering how can l get my internet radio station
Feat. on a satellite/cable shoutcast listing
so users can tune in from there..

Hope someone can help
Thanks In Advance
RadioMaster is offline   Reply With Quote
Old 27th March 2017, 20:45   #2
SmithSL503
Junior Member
 
Join Date: Mar 2017
Posts: 2
Howdo l get my station listed in the directory?

Following response to RadioMaster.

How can l get my internet radio station listed on that directory so listeners can tune in from there?

I think it's the same problem as RadioMaster above.


Thanks In Advance
SmithSL503 is offline   Reply With Quote
Old 28th March 2017, 03:37   #3
sqgl
Senior Member
 
sqgl's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Australia
Posts: 187
AFAIK Shoutcast do not run cable or satellite streaming. A third party probably does so you need to ask them.

Even on the internet there are lots of third parties who take streams from shoutcast and you have to register with each of them separately (eg iTunes, Tunein, Roku). NB Radionomy is a "third party" but are a special case because they now own shoutcast.

Remixing listener requests of ambient tracks live http://RePlayScape.com
sqgl is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & SHOUTcast Forums > SHOUTcast > SHOUTcast Technical Support

Tags
internet, radio, satellite

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump