Old 27th September 2008, 19:28   #1
orellius
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 3
Sync playlist help

Hi,

I have been at it for a couple of hours and cannot figure out how to "Sync" a playlist to my Sansa E250. It know it can be done, because there is a "sync" button!

I have my Sansa detected, and have tried it in either USB modes. I have gone to "preferences -> media library -> portables -> Sansa" and selected the proper playlist that I only want updated. The playlist shows up in the media library.

I formatted the Sansa to start from scratch. I then hit "send to sansa" on the playlist. It copied all the music properly.

But I cannot "sync". As in, I deleted some music from the playlist, clicked on the device, hit "sync", but it does not remove the files from the device that I had removed from the playlist...

...rather, it pops up with the sync menu, and wants to sync every single file in the library (over 6000 songs), yet there are only about 300 songs on the playlist. In other words, it does not recognize that I set it to only sync one playlist.

Any help would be appreciated! I really want to switch from WMP11, but this makes it hard as it is so easy over there

Could it be a Vista x64 issue?

Thanks. MM

(see my what happens in images)



orellius is offline   Reply With Quote
Old 27th September 2008, 21:47   #2
J_Darnley
Forum King
 
J_Darnley's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Belgium, Europe
Posts: 3,625
Send a message via ICQ to J_Darnley
Have you disabled the library sync? Look again at the prefs.

Winamp ATF ReferenceMy cPro timer widgetMy port of AVS
Do NOT email me with general tech support questions.
J_Darnley is offline   Reply With Quote
Old 28th September 2008, 16:40   #3
orellius
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 3
I don't see an option to enable or disable library sync. Any chance you can point me to it? I'm pretty sure it is enabled anyways, as when I hit the sync button, it pops up.

The problem is, it wants to transfer the whole library, not just the one playlist I specified in preferences.
orellius is offline   Reply With Quote
Old 28th September 2008, 22:26   #4
J_Darnley
Forum King
 
J_Darnley's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Belgium, Europe
Posts: 3,625
Send a message via ICQ to J_Darnley

Winamp ATF ReferenceMy cPro timer widgetMy port of AVS
Do NOT email me with general tech support questions.
J_Darnley is offline   Reply With Quote
Old 28th September 2008, 23:04   #5
orellius
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 3
Awesome! I really, really cannot believe I missed that scroll down bar, I'm such a tool :

Thanks for the help, it is working fine now after I disabled the "update all songs on local library".

Cheers!
orellius is offline   Reply With Quote
Old 27th October 2008, 13:24   #6
chdelfin
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 2
thanks! I was havign the same problem. I can't believe I missed the scroll bar too
chdelfin is offline   Reply With Quote
Old 15th June 2009, 13:53   #7
vodkajello
Junior Member
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 4
Don't feel too bad, I just did the same thing.

Perhaps the choice not to sync the entire library should be first? Or make the existing options fit so well in the single window.
vodkajello is offline   Reply With Quote
Old 15th June 2009, 23:37   #8
J_Darnley
Forum King
 
J_Darnley's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Belgium, Europe
Posts: 3,625
Send a message via ICQ to J_Darnley
Quote:
Originally posted by vodkajello
DPerhaps the choice not to sync the entire library should be first? Or make the existing options fit so well in the single window.
It used to be first. Back then the scrollbar was more obvious because one of the big boxes was clipped by the edge of the window.

Winamp ATF ReferenceMy cPro timer widgetMy port of AVS
Do NOT email me with general tech support questions.
J_Darnley is offline   Reply With Quote
Old 1st November 2010, 22:56   #9
stopasking
Banned
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 446
BUMP! I just had this flippin problem, I'm gonna ask the team about this issue...
stopasking is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump