Old 1st August 2001, 15:38   #1
El1jah 666
Senior Member
 
Join Date: May 2001
Location: France
Posts: 108
Send a message via ICQ to El1jah 666 Send a message via AIM to El1jah 666 Send a message via Yahoo to El1jah 666
HELP !
I just installed Opera 5.12 and it looks great but I'm now using IE because I couldn't login ! I've got an error message like "connection interrupted by server" or something like that when I try to login.

another question : Opera is the "worlds fastest browser" but is there a way to display a page before it has loaded every single image ?

thanx
El1jah 666 is offline   Reply With Quote
Old 2nd August 2001, 00:34   #2
nateJC
Major Dude
 
nateJC's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: an interstella burst i'm back to save the universe
Posts: 953
Send a message via ICQ to nateJC Send a message via AIM to nateJC Send a message via Yahoo to nateJC
HELP !
I just installed Opera 5.12 and it looks great but I'm now using IE because I couldn't login! I've got an error message like "connection interrupted by server" or something like that when I try to login.

Did you reload the page? Did you try to log in more than once? Did you try to log in at different times of the day? Please report back with some answers, 'kay bro?

another question : Opera is the "worlds fastest browser" but is there a way to display a page before it has loaded every single image?
Sure is. In the web site's window, click the button that looks like a monitor either once to turn off images completely, or twice to only show images that have already loaded. The latter setting doesn't always work on the Forums though because the background itself is one big image and our posts are text inside this image.

thanx
You're welcome. Always glad to help.

This is your brain.
This is your brain on pot.
This is your brain desperately searching for Doritos.

natejc@myrealbox.com || Prosthetic Head || Go ahead, press it, you know you want to!
nateJC is offline   Reply With Quote
Old 2nd August 2001, 11:51   #3
El1jah 666
Senior Member
 
Join Date: May 2001
Location: France
Posts: 108
Send a message via ICQ to El1jah 666 Send a message via AIM to El1jah 666 Send a message via Yahoo to El1jah 666
Okay, now everything works fine, I didn't setup the proxy properly :-)
El1jah 666 is offline   Reply With Quote
Old 2nd August 2001, 23:49   #4
AmpliDex
Major Dude
 
Join Date: Jan 2001
Location: Canada
Posts: 543
Send a message via ICQ to AmpliDex Send a message via AIM to AmpliDex Send a message via Yahoo to AmpliDex
My problem with Opera 5.11 is that I couldn't delete any messages on my Hotmail account! Even when I selected the messages and when I clicked "Supprimer", which is Delete in French, it said that no messages have been checked! WHAT THE FUCK'S GOING ON HERE?

Webgraph

E-mail/MSN: robnet10@mail.com
ICQ: 87028626 (Use with AIM)
Yahoo: webgraph10
AmpliDex is offline   Reply With Quote
Old 3rd August 2001, 00:02   #5
Anacific
Major Dude
 
Anacific's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: Toronto, Canada
Posts: 1,744
Send a message via AIM to Anacific
Hotmail belongs to MS, therefore it only works if you use IE
Actually, that may be true because the use lots of freakin' JScript (which is modified by MS JavaScript) which works only in IE. Bleh MS should've been split

"He who desires but acts not, breeds pestilence." - William Blake
WSPA | WWF | RSPCA | AAPA | Green Peace - Know and help...
The Rainforest Site | The Animal Rescue Site - Click and help...
Anacific is offline   Reply With Quote
Old 3rd August 2001, 00:03   #6
AmpliDex
Major Dude
 
Join Date: Jan 2001
Location: Canada
Posts: 543
Send a message via ICQ to AmpliDex Send a message via AIM to AmpliDex Send a message via Yahoo to AmpliDex
It works in Netscape and Mozilla!

Webgraph

E-mail/MSN: robnet10@mail.com
ICQ: 87028626 (Use with AIM)
Yahoo: webgraph10
AmpliDex is offline   Reply With Quote
Old 3rd August 2001, 00:09   #7
nateJC
Major Dude
 
nateJC's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: an interstella burst i'm back to save the universe
Posts: 953
Send a message via ICQ to nateJC Send a message via AIM to nateJC Send a message via Yahoo to nateJC
Opera only handles basic JavaScript operations, it can't get too fancy. JavaScript support in Opera has always sucked.

This is your brain.
This is your brain on pot.
This is your brain desperately searching for Doritos.

natejc@myrealbox.com || Prosthetic Head || Go ahead, press it, you know you want to!
nateJC is offline   Reply With Quote
Old 3rd August 2001, 00:16   #8
Anacific
Major Dude
 
Anacific's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: Toronto, Canada
Posts: 1,744
Send a message via AIM to Anacific
Actually, when Opera 5 came out, in the release notes they said that JavaScript support was improved and that Opera had almost full support for JavaScript
Anacific is offline   Reply With Quote
Old 3rd August 2001, 00:20   #9
nateJC
Major Dude
 
nateJC's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: an interstella burst i'm back to save the universe
Posts: 953
Send a message via ICQ to nateJC Send a message via AIM to nateJC Send a message via Yahoo to nateJC
Yeah, I know... Let me know when you find it 'kay?

This is your brain.
This is your brain on pot.
This is your brain desperately searching for Doritos.

natejc@myrealbox.com || Prosthetic Head || Go ahead, press it, you know you want to!
nateJC is offline   Reply With Quote
Old 3rd August 2001, 13:24   #10
AmpliDex
Major Dude
 
Join Date: Jan 2001
Location: Canada
Posts: 543
Send a message via ICQ to AmpliDex Send a message via AIM to AmpliDex Send a message via Yahoo to AmpliDex
What the hell's going on here?

Webgraph

E-mail/MSN: robnet10@mail.com
ICQ: 87028626 (Use with AIM)
Yahoo: webgraph10
AmpliDex is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Community Center > General Discussions

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump