Old 13th October 2013, 23:19   #1
djdizzidee
Junior Member
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 5
Station Not Listed In Shoucast Directory

We are using Museter as a hosting service for Shoutcast. For some reason we are not shown in the Shoutcast Directory even though our broadcast is made public through our hosting companies control panel. Does anyone know of any reason why a station would not show up in the directory under Shoutcast V1?
djdizzidee is offline   Reply With Quote
Old 13th October 2013, 23:35   #2
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
we would need a link to the DNAS to check what it may or may not be reporting. though your scenario sounds very much like a support issue i replied to ~2hrs ago (at the time of this reply).
DrO is offline   Reply With Quote
Old 14th October 2013, 14:26   #3
djdizzidee
Junior Member
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 5
Station Not Listed In Shoucast Directory

Thanks for the reply, here is the link.

http://192.184.9.79:8412/
djdizzidee is offline   Reply With Quote
Old 14th October 2013, 14:29   #4
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
ok so it is the same station (which i've also been chased up on by your hosting provider). did you receive the message i sent last night explaining things ?
DrO is offline   Reply With Quote
Old 14th October 2013, 14:54   #5
djdizzidee
Junior Member
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 5
No, I didn't receive that one. Could you please send it again?

Oh, I forgot to mention it is the same station, Hot 93FM Regime Squad Radio.
djdizzidee is offline   Reply With Quote
Old 15th October 2013, 20:05   #6
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
a partial fix has been applied which should resolve the issue for you.
DrO is offline   Reply With Quote
Old 15th October 2013, 21:50   #7
djdizzidee
Junior Member
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 5
Station Not Listed In Shoucast Directory

Thank you, what though do you mean by partial fix? Are there still limitations on the search engine?
djdizzidee is offline   Reply With Quote
Old 15th October 2013, 22:01   #8
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
it just means i manually made the change needed for your stream and still need to deploy an automated fix for anyone else that may experience the issue in future. it should mean your listing will work and maintain itself in the Directory i.e. so it can be marked as resolved for your station in this case.
DrO is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Tags
directory, not listed, trouble listing.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump